Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden henüz şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hâlet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya selim kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin sağlıklı çalışması ve bapyı sonuç kapatması gerekir.

Suratsız takdirde hem içerideki insanın hem bile panik halinde dâhileriye anlayışsız giren insanın canının tehlikeye atılması kabilinden bir yer kavlükarar konusu olmaktadır.

Projeye en onat Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı gerçek kolaylıkla oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Genellikle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil yapmak, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek bağırsakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Genel amacı insanoğluın binayı ziyan kararlamadan bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri önem kırmızıır.

Yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangınlar sırasında meydana mevrut ölümlerin yaklaşık% 90 ’ı alevlerle aracısız temastan değil duman solunmasından kaynaklanmaktadır.

Paslanmaz çelik yangın yangın kapısı bapları, diğer yangın bapları üzere çatı eminği maksatının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, nâre dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin sair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama şeşna allıkınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

 Bir kuruluşda veya katlarında kâin her kullanıcı sinein, özge kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan veya mekânlardan konu olmak zorunda kalınmaksızın, bir çıkışa yahut çışitalara doğrudan erişim esenlanması gerekir.

Ekseriya yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu acil çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page